Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Sint-Martens-Bodegem? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Sint-Martens-Bodegem

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing. open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Sint-Martens-Bodegem

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Martens-Bodegem. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Martens-Bodegem

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Sint-Martens-Bodegem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Martens-Bodegem. De laatste stap is voor jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Sint-Martens-Bodegem moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Martens-Bodegem te realiseren.