Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Sint-Maria-Oudenhove? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Sint-Maria-Oudenhove staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Sint-Maria-Oudenhove

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Maria-Oudenhove. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Maria-Oudenhove er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Maria-Oudenhove nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Sint-Maria-Oudenhove

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Maria-Oudenhove, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

dressingkast wit open deur

Tips voor een praktische dressing in Sint-Maria-Oudenhove

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Maria-Oudenhove te benutten.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Maria-Oudenhove te realiseren.