Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Maria-Lierde? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Sint-Maria-Lierde

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Maria-Lierde, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit. dressing bruin

Jouw dressing op maat in Sint-Maria-Lierde

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Maria-Lierde. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De beslissing ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Maria-Lierde

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Maria-Lierde te gebruiken. dressingkast wit open deur

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Maria-Lierde

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Maria-Lierde er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Sint-Maria-Lierde, als je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Maria-Lierde te verwezenlijken.