Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Jouw dressing op maat in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken te realiseren.