Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Sint-Laureins-Berchem? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Laureins-Berchem staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Sint-Laureins-Berchem

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Laureins-Berchem. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Sint-Laureins-Berchem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Laureins-Berchem wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sint-Laureins-Berchem lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Sint-Laureins-Berchem

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in Sint-Laureins-Berchem te benutten.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Laureins-Berchem te realiseren.