Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Sint-Lambrechts-Herk? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Sint-Lambrechts-Herk

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Sint-Lambrechts-Herk er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Lambrechts-Herk, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Sint-Lambrechts-Herk moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. dressingkast wit open deur

Een dressing op maat in Sint-Lambrechts-Herk

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Lambrechts-Herk. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Lambrechts-Herk te verwezenlijken.