Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Kruis-Winkel? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Kruis-Winkel

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. dressing bruin

Een dressing op maat in Sint-Kruis-Winkel

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Kruis-Winkel. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? We laten jou hierover beslissen. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Kruis-Winkel

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Sint-Kruis-Winkel er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Sint-Kruis-Winkel, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar! open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Sint-Kruis-Winkel

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Kruis-Winkel, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Kruis-Winkel te verwezenlijken.