Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sint-Kornelis-Horebeke? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Sint-Kornelis-Horebeke moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Kornelis-Horebeke

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Sint-Kornelis-Horebeke er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Kornelis-Horebeke als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Sint-Kornelis-Horebeke. open dressing schuin dak

Een dressing op maat in Sint-Kornelis-Horebeke

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Kornelis-Horebeke. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Kornelis-Horebeke te realiseren.