Droom je van een eigen, functionele dressing die volledig past bij je woning in Sint-Huibrechts-Hern? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Huibrechts-Hern

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Sint-Huibrechts-Hern er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Huibrechts-Hern nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressingkast eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Huibrechts-Hern, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing op maat in Sint-Huibrechts-Hern

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Huibrechts-Hern. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Sint-Huibrechts-Hern

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Huibrechts-Hern te realiseren.