Droom je van een eigen, functionele dressing die volledig past bij je woning in Sint-Huibrechts-Hern? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Sint-Huibrechts-Hern staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Huibrechts-Hern

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Sint-Huibrechts-Hern wordt benut.

dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Huibrechts-Hern

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Sint-Huibrechts-Hern er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Sint-Huibrechts-Hern, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Sint-Huibrechts-Hern

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Huibrechts-Hern. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Huibrechts-Hern, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Huibrechts-Hern te realiseren.