Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Sint-Goriks-Oudenhove? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Sint-Goriks-Oudenhove

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Goriks-Oudenhove. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Goriks-Oudenhove er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Goriks-Oudenhove wanneer jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Sint-Goriks-Oudenhove

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in Sint-Goriks-Oudenhove

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sint-Goriks-Oudenhove lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Goriks-Oudenhove te realiseren.