Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Sint-Goriks-Oudenhove? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Goriks-Oudenhove staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Sint-Goriks-Oudenhove

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Goriks-Oudenhove te benutten.

dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Sint-Goriks-Oudenhove moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Goriks-Oudenhove

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Sint-Goriks-Oudenhove er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Goriks-Oudenhove. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Een dressing op jouw maat in Sint-Goriks-Oudenhove

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Goriks-Oudenhove. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Sint-Goriks-Oudenhove te verwezenlijken.