Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Sint-Goriks-Oudenhove? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Goriks-Oudenhove staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Sint-Goriks-Oudenhove

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Goriks-Oudenhove. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is volledig jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

dressingkast eiland wit

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Sint-Goriks-Oudenhove.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Goriks-Oudenhove

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Sint-Goriks-Oudenhove er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Goriks-Oudenhove, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Sint-Goriks-Oudenhove, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Goriks-Oudenhove te realiseren.