Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Sint-Gillis-Dendermonde? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Sint-Gillis-Dendermonde

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Gillis-Dendermonde. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing eiland wit

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sint-Gillis-Dendermonde lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut. dressing eiland koppel

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Sint-Gillis-Dendermonde er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Gillis-Dendermonde nadat je droomdressing is afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Gillis-Dendermonde te realiseren.