Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Sint-Gillis-bij-Dendermonde staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige tips voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde te gebruiken.

dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Gillis-bij-Dendermonde als jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde te verwezenlijken.