Droom je van een eigen, functionele dressing die helemaal past bij je woning in Sint-Denijs-Boekel? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Denijs-Boekel staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Handige tips voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Denijs-Boekel wordt benut. open dressing eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing op maat in Sint-Denijs-Boekel

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Denijs-Boekel. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak. dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Denijs-Boekel

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Sint-Denijs-Boekel er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Denijs-Boekel wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Denijs-Boekel te verwezenlijken.