Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Sint-Baafs-Vijve? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Baafs-Vijve staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Sint-Baafs-Vijve

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Baafs-Vijve. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Baafs-Vijve

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Baafs-Vijve er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Sint-Baafs-Vijve, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Sint-Baafs-Vijve

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Sint-Baafs-Vijve.

dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Sint-Baafs-Vijve, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Baafs-Vijve te realiseren.