Droom je van een eigen, praktische dressing geheel afgestemd op je woning in Sint-Baafs-Vijve? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Baafs-Vijve staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Sint-Baafs-Vijve

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Baafs-Vijve. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Sint-Baafs-Vijve

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Sint-Baafs-Vijve.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Baafs-Vijve

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Sint-Baafs-Vijve er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol suggesties zitten. Van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Baafs-Vijve. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Sint-Baafs-Vijve

Een dressingkast in je huis in Sint-Baafs-Vijve moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Baafs-Vijve te verwezenlijken.