Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Sint-Baafs-Vijve? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Baafs-Vijve staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Baafs-Vijve

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Sint-Baafs-Vijve er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Baafs-Vijve nadat je droomdressing is afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

dressing bruin

Tips voor een praktische dressing in Sint-Baafs-Vijve

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Sint-Baafs-Vijve wordt benut.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Sint-Baafs-Vijve moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Sint-Baafs-Vijve

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Baafs-Vijve. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Baafs-Vijve te realiseren.