Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Sint-Amandsberg? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Amandsberg staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Sint-Amandsberg

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Amandsberg wordt benut. dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Amandsberg

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Sint-Amandsberg er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Sint-Amandsberg als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in Sint-Amandsberg

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Amandsberg. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Amandsberg te realiseren.