Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Scherpenheuvel-Zichem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw Scherpenheuvel-Zichemse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Scherpenheuvel-Zichem moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Scherpenheuvel-Zichem

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Scherpenheuvel-Zichemse dressing wordt benut.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Scherpenheuvel-Zichem

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Scherpenheuvel-Zichem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Scherpenheuvel-Zichem. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Scherpenheuvel-Zichem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Scherpenheuvel-Zichem. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Scherpenheuvel-Zichem te realiseren.