Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Scherpenheuvel-Zichem? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Scherpenheuvel-Zichem staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Scherpenheuvel-Zichem.

dressingkast eiland wit

Dressings op maat in Scherpenheuvel-Zichem

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Scherpenheuvel-Zichem. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Scherpenheuvel-Zichem

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Scherpenheuvel-Zichem er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol suggesties zitten. Van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Scherpenheuvel-Zichem, als je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Scherpenheuvel-Zichem moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Scherpenheuvel-Zichem te verwezenlijken.