Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Schellebelle? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Schellebelle staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Schellebelle

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Schellebelle er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Schellebelle als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Schellebelle

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Schellebelle, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Tips voor een functionele dressing in Schellebelle

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Schellebelle wordt benut. open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in Schellebelle

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Schellebelle. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Schellebelle te realiseren.