Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in het Scheldeland? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in het Scheldeland staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in het Scheldeland

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in het Scheldeland. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Het is helemaal jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in het Scheldeland, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Tips voor een praktische dressing in het Scheldeland

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in het Scheldeland.

open dressing schuin dak

We werken samen aan jouw droomdressing in het Scheldeland

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in het Scheldeland er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in het Scheldeland wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in het Scheldeland te verwezenlijken.