Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in het Scheldeland? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in het Scheldeland staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in het Scheldeland

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in het Scheldeland. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we geheel aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressingkast eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in het Scheldeland, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenkomen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Tips voor een functionele dressing in het Scheldeland

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in het Scheldeland. dressingkast wit open deur

We werken samen aan jouw droomdressing in het Scheldeland

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in het Scheldeland er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in het Scheldeland, als je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in het Scheldeland te verwezenlijken.