Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in s Herenelderen? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in s Herenelderen staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in s Herenelderen

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in s Herenelderen.

dressing bruin

Jouw dressing op maat in s Herenelderen

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in s Herenelderen. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Dressing met kwaliteit in s Herenelderen

Een dressingkast in je huis in s Herenelderen moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in s Herenelderen

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in s Herenelderen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in s Herenelderen nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in s Herenelderen te verwezenlijken.