Droom je van een eigen, functionele dressing die geheel past bij je woning in s Herenelderen? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in s Herenelderen staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in s Herenelderen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in s Herenelderen. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in s Herenelderen lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Tips voor een praktische dressing in s Herenelderen

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in s Herenelderen. dressingkast wit open deur

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in s Herenelderen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in s Herenelderen nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in s Herenelderen te realiseren.