Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in de Rupelstreek? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in de Rupelstreek staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in de Rupelstreek

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Rupelstreek. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De keuze is geheel aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressing bruin

Tips voor een praktische dressing in de Rupelstreek

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in de Rupelstreek.

We werken samen aan jouw droomdressing in de Rupelstreek

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in de Rupelstreek er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in de Rupelstreek nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in de Rupelstreek, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in de Rupelstreek te verwezenlijken.