Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Rukkelingen-Loon? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Rukkelingen-Loon

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Rukkelingen-Loon. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Rukkelingen-Loon er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Rukkelingen-Loon. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Rukkelingen-Loon

Je wil dat een dressingkast in je huis in Rukkelingen-Loon lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Rukkelingen-Loon

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Rukkelingen-Loon te verwezenlijken.