Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Ruiselede? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw Ruiseleedse woning staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Ruiselede

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw Ruiseleedse dressing te gebruiken. dressing bruin

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Ruiselede moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op jouw maat in Ruiselede

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Ruiselede. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is geheel aan jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing schuin dak

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Ruiselede er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Ruiselede als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Ruiselede te realiseren.