Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Roosbeek? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Roosbeek staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Roosbeek lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Roosbeek

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Roosbeek er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Roosbeek nadat je droomdressing is afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Roosbeek wordt benut.

dressingkast wit open deur

Een dressing op maat in Roosbeek

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Roosbeek. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Roosbeek te realiseren.