Droom je van een eigen, praktische dressing helemaal afgestemd op je woning in Roesbrugge-Haringe? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Roesbrugge-Haringe er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Roesbrugge-Haringe, wanneer je droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Roesbrugge-Haringe.

Een dressing op maat in Roesbrugge-Haringe

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Roesbrugge-Haringe. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is volledig jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak. dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Roesbrugge-Haringe moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Roesbrugge-Haringe te realiseren.