Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Roesbrugge-Haringe? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Roesbrugge-Haringe staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Roesbrugge-Haringe

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Roesbrugge-Haringe. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Roesbrugge-Haringe moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Roesbrugge-Haringe.

dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Roesbrugge-Haringe

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Roesbrugge-Haringe er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Roesbrugge-Haringe, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Roesbrugge-Haringe te verwezenlijken.