Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Rijkevorsel? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw Rijkevorselse woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Rijkevorsel moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. dressing bruin

Een dressing op maat in Rijkevorsel

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Rijkevorsel. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Rijkevorsel

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Rijkevorsel er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Rijkevorsel wanneer jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Tips voor een praktische dressing in Rijkevorsel

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Rijkevorselse dressing wordt benut.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Rijkevorsel te verwezenlijken.