Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Reet? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Reet staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Reet

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Reet. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing bruin

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Reet lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Reet te benutten.

dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in Reet

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Reet er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Reet. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Reet te verwezenlijken.