Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Ravels? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw Ravelse woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Ravels

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw Ravelse dressing. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Ravels

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Ravels er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ravels, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Ravels

Een dressingkast in je huis in Ravels moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Jouw dressing op maat in Ravels

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Ravels. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Ravels te verwezenlijken.