Droom je van een eigen, praktische dressing die geheel past bij je woning in Poperinge? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Poperinge staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Poperinge

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Poperinge, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Poperinge

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Poperinge wordt benut.

Jouw dressing op maat in Poperinge

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Poperinge. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Poperinge

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Poperinge er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol suggesties zitten, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Poperinge. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Poperinge te verwezenlijken.