Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Poelkapelle? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Poelkapelle staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Poelkapelle

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Poelkapelle. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Poelkapelle, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Poelkapelle

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Poelkapelle er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Poelkapelle, als je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar! open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Poelkapelle

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Poelkapelle te benutten.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Poelkapelle te realiseren.