Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in het Pajottenland? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in het Pajottenland staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in het Pajottenland

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in het Pajottenland er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun designs. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in het Pajottenland. En dan is het aan jou: vullen maar! dressing bruin

Dressing met kwaliteit in het Pajottenland

Een dressingkast in je huis in het Pajottenland moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op maat in het Pajottenland

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in het Pajottenland. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De keuze is helemaal aan jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in het Pajottenland

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in het Pajottenland te benutten.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in het Pajottenland te realiseren.