Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Overijse? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw Overijsese woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Overijse

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Overijsese dressing wordt benut. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Overijse

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Overijse er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Overijse. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Overijse

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Overijse. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in Overijse

Je wil dat een dressingkast in je huis in Overijse lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Overijse te realiseren.