Droom je van een eigen, praktische dressing die volledig past bij je woning in Oud-Heverlee? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Oud-Heverlee staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Oud-Heverlee

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Oud-Heverlee. dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing op jouw maat in Oud-Heverlee

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Oud-Heverlee. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online. dressingkast wit open deur

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Oud-Heverlee er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Oud-Heverlee, als je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Oud-Heverlee te realiseren.