Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Oud-Heverlee? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Oud-Heverlee staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Oud-Heverlee moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

dressingkast eiland wit

Dressings op maat in Oud-Heverlee

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Oud-Heverlee. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? We laten die keuze volledig aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Tips voor een praktische dressing in Oud-Heverlee

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Oud-Heverlee wordt benut.

open dressing schuin dak

We werken samen aan jouw droomdressing in Oud-Heverlee

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Oud-Heverlee er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Oud-Heverlee, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Oud-Heverlee te realiseren.