Droom je van een eigen, functionele dressing geheel afgestemd op je woning in Orsmaal-Gussenhoven? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Orsmaal-Gussenhoven

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Orsmaal-Gussenhoven. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Orsmaal-Gussenhoven, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing. open dressing schuin dak

We werken samen aan jouw droomdressing in Orsmaal-Gussenhoven

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Orsmaal-Gussenhoven er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Orsmaal-Gussenhoven, wanneer je droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Orsmaal-Gussenhoven te verwezenlijken.