Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Oostkamp? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Oostkamp staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Oostkamp. open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Oostkamp moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op jouw maat in Oostkamp

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Oostkamp. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak. dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Oostkamp

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Oostkamp er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Oostkamp als jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Oostkamp te realiseren.