Droom je van een eigen, functionele dressing die volledig past bij je woning in Oostende? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Oostende staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Oostende.

dressingkast eiland wit

Jouw dressing op maat in Oostende

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Oostende. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is volledig aan jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

We werken samen aan jouw droomdressing in Oostende

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Oostende er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Oostende, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Oostende

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Oostende, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Oostende te realiseren.

Veelgestelde vragen over de dressingkasten van DM-Line

Wat is de kostprijs van een dressing op maat in Oostende?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Oostende af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze