Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Oostende? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Oostende staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.
Hoe kan ik het best mijn dressing in Oostende inrichten?

Een dressing is het liefst functioneel. Voorzie daarom genoeg ruimte, zowel voor alle kledingstukken als voor jezelf om rond te bewegen. Laat verder geen enkel plekje verloren gaan in de dressing. T-shirt hebben al genoeg aan een kast van 40 cm in plaats van 60. Op die manier blijft er plaats over voor andere kledij. Hulp nodig van professionals? Bij DM-Line staan we voor je klaar. Je vindt ons in een van onze showrooms.

open dressing eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Oostende

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Oostende er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Oostende als jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Dressings op maat in Oostende

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Oostende. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Oostende lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Oostende te verwezenlijken.

Veelgestelde vragen over de dressingkasten van DM-Line

Wat is de kostprijs van een dressing op maat in Oostende?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Oostende af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze Tips voor een functionele dressing in Oostende

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Oostende wordt benut.