Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Oostende? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Oostende staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Oostende

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Oostende er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol ontwerpen zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Oostende, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Oostende

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Oostende.

Een dressing op jouw maat in Oostende

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Oostende. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Oostende

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Oostende, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Oostende te verwezenlijken.

Veelgestelde vragen over de dressingkasten van DM-Line

Wat is de kostprijs van een dressing op maat in Oostende?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Oostende af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze