Droom je van een eigen, praktische dressing die volledig past bij je woning in Oosteeklo? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Oosteeklo staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Oosteeklo

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Oosteeklo er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Oosteeklo wanneer jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Oosteeklo

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Oosteeklo. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Tips voor een functionele dressing in Oosteeklo

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Oosteeklo.

dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Oosteeklo, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenkomen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Oosteeklo te verwezenlijken.