Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Oost-Vlaanderen? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Oost-Vlaanderen staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Oost-Vlaanderen

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Oost-Vlaanderen er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Oost-Vlaanderen. En dan is het aan jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Oost-Vlaanderen

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Oost-Vlaanderen.

Dressing met kwaliteit in Oost-Vlaanderen

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Oost-Vlaanderen, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressingkast wit open deur

Een dressing op maat in Oost-Vlaanderen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Oost-Vlaanderen. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Oost-Vlaanderen te realiseren.