Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Oombergen? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Oombergen staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Oombergen

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Oombergen.

dressing bruin

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Oombergen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Oombergen nadat je droomdressing is afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Oombergen

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Oombergen, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressingkast wit open deur

Een dressing op maat in Oombergen

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Oombergen. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Oombergen te verwezenlijken.