Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Oombergen Sint-Lievens-Houtem? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Oombergen Sint-Lievens-Houtem

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Oombergen Sint-Lievens-Houtem, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Oombergen Sint-Lievens-Houtem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Oombergen Sint-Lievens-Houtem. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Oombergen Sint-Lievens-Houtem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Oombergen Sint-Lievens-Houtem, als je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar! open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Oombergen Sint-Lievens-Houtem

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Oombergen Sint-Lievens-Houtem wordt benut.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Oombergen Sint-Lievens-Houtem te realiseren.