Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver wordt benut.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver als jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver te realiseren.