Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Olsene? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Olsene

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Olsene. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze is volledig aan jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Olsene

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Olsene er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Olsene, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Olsene moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat je dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Olsene

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Olsene.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Olsene te realiseren.