Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Oevel? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Oevel staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Oevel

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Oevel. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Oevel

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Oevel er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Oevel wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

open dressing schuin dak

Tips voor een praktische dressing in Oevel

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Oevel te benutten.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Oevel te realiseren.