Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Nossegem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Nossegem staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Nossegem

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Nossegem te benutten. open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Nossegem

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Nossegem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol suggesties zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Nossegem, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op maat in Nossegem

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Nossegem. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak. open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Nossegem

Je wil dat een dressingkast in je huis in Nossegem lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Nossegem te realiseren.