Droom je van een eigen, functionele dressing die helemaal past bij je woning in Nijlen? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw Nijlse woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Nijlen

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Nijlen er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Nijlen, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Jouw dressing op maat in Nijlen

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Nijlen. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Tips voor een praktische dressing in Nijlen

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw Nijlse dressing te benutten. dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Nijlen, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Nijlen te verwezenlijken.