Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Nieuwmunster? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Nieuwmunster

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing te benutten. dressing bruin

Jouw dressing op maat in Nieuwmunster

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Nieuwmunster. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Nieuwmunster, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Nieuwmunster

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Nieuwmunster er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Nieuwmunster, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Nieuwmunster te verwezenlijken.