Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Neerlinter? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Neerlinter staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Neerlinter

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Neerlinter er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Neerlinter nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Neerlinter

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Neerlinter.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Neerlinter, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. dressingkast wit open deur

Een dressing op maat in Neerlinter

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Neerlinter. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Neerlinter te realiseren.