Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in de Mijnstreek? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in de Mijnstreek staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in de Mijnstreek

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in de Mijnstreek, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. dressing bruin

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in de Mijnstreek wordt benut.

Samen werken we aan jouw droomdressing in de Mijnstreek

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Mijnstreek er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in de Mijnstreek. Daarna is het aan jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in de Mijnstreek

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Mijnstreek. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in de Mijnstreek te verwezenlijken.