Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Middelburg? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Middelburg

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Middelburg. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Middelburg er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Middelburg, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Middelburg

Een dressingkast in je huis in Middelburg moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. dressingkast wit open deur

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan de volgende tips. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing te benutten.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Middelburg te realiseren.