Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Merksem? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Merksem staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Merksem

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Merksem er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Merksem nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Merksem, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Dressings op maat in Merksem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Merksem. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Merksem

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Merksem te gebruiken.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Merksem te realiseren.

Veelgestelde vragen over onze dressings

Hoeveel kost een dressing op maat in Merksem?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Merksem af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze