Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Merksem? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Merksem staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Merksem

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Merksem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Merksem, als je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in Merksem

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Merksem. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Wat is de beste indeling voor mijn dressing in Merksem?

Een dressing moet vooral functioneel zijn. Voorzie daarom voldoende ruimte, zowel voor alle kledingstukken als voor jezelf om te bewegen. Benut bovendien de ruimte maximaal. T-shirt hebben bijvoorbeeld geen diepe kast van 60 cm nodig, 40 cm volstaat al. Zo blijft er ruimte over voor kledij die meer plaats nodig heeft. Je dressing laten indelen door professionals? Bij DM-Line zit je altijd goed. Kom langs in een van onze showrooms!

dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Merksem

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Merksem, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Merksem te realiseren.

Veelgestelde vragen over onze dressings

Hoeveel kost een dressing op maat in Merksem?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Merksem af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze Tips voor een functionele dressing in Merksem

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Merksem.