Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Merksem? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Merksem staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.
Wat is de beste indeling voor mijn dressing in Merksem?

Een dressing moet vooral functioneel zijn. Voorzie daarom voldoende ruimte, zowel voor alle kledingstukken als voor jezelf om te bewegen. Benut bovendien de ruimte maximaal. T-shirt hebben bijvoorbeeld geen diepe kast van 60 cm nodig, 40 cm volstaat al. Zo blijft er ruimte over voor kledij die meer plaats nodig heeft. Je dressing laten indelen door professionals? Bij DM-Line zit je altijd goed. Kom langs in een van onze showrooms!

dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Merksem

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Merksem. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze is geheel aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Merksem.

dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Merksem lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Merksem te verwezenlijken.

Veelgestelde vragen over DM-Line dressings

Hoeveel kost een dressing op maat in Merksem?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Merksem af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze Samen werken we aan jouw droomdressing in Merksem

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Merksem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Merksem wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!