Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Merelbeke? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw Merelbeekse woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Merelbeke

Een dressing is best persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Merelbeke. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Merelbeke

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Merelbeke er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol suggesties zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Merelbeke. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Merelbeke

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw Merelbeekse dressing te benutten. dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in Merelbeke

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Merelbeke, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Merelbeke te verwezenlijken.